Anna Hermansson

Kundansvarig

Kontakt
Mobil: 0704-92 93 62
E-post: [email protected]

Perspective
Arbetar som kundansvarig på Perspective sedan 2014.

Tidigare
Bankanställd civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg. Bytte bana för några år sedan för att ägna sig åt det hon tycker är roligast, nämligen kommunikation.

Styrkor
Kundfokuserad och skrivsäker med bred erfarenhet ifrån olika branscher.

Tid utanför jobbet
Tycker om att äta gott, springa mycket och umgås med nära och kära.

Bloggposter av Anna Hermansson

19 juni 2017

Kungsmässan är Sveriges bästa Citygalleria

Köpcentret Kungsmässan i Kungsbacka har utsetts till Sveriges bästa Citygalleria i den färska undersökningen ”Svenskarnas favoritcentrum 2017” genomförd av undersökningsföretaget Evimetrix. Kungsmässan har också de nöjdaste besökarna av samtliga köpcentrum i Storgöteborg, enligt undersökningen. Detta uppmärksammades i GT  http://www.expressen.se/gt/har-finns-sveriges-basta-citygalleria/ 

0 kommentarer
01 juni 2017

Kända matprofiler gästar matdagarna på Kungsmässan

Den 2-3 juni arrangeras det matdagar på Kungsmässan i Kungsbacka. Då finns det möjlighet att frossa i mat och dryck från världens alla hörn och flera av Kungsmässans matrelaterade aktörer visar upp sina sortiment. På fredagen finns dessutom Svenska Kocklandslagets chefskonditor Kalle Bengtsson på Kungsmässan.

0 kommentarer
18 maj 2017

Marknadscheferna med partners drar igång klassiska Reklamfesten i Göteborg

Dockyard Hotel Foto Göran Assner

Den 8 september är det nypremiär för klassiska Reklamfesten i Göteborg. Det är nätverket Marknadscheferna tillsammans med oss på Perspective Communication, reklambyrån Momentum samt Dios Distributioncenter som bestämt sig för att blåsa liv i det som en gång var ett årligt populärt evenemang under 25 års tid. Nytt för denna gång är att det inte bara är byråer som bjuds in utan även marknadschefer och andra beställare i branschen. Reklamfesten 2017 hålls på Dockyard Hotel.

0 kommentarer
14 maj 2017

Världskända konstnärer visar upp unik glaskonst på Kungsmässan

Just nu pågår en unik glaskonstutställning på köpcentret Kungsmässan i Kungsbacka. Konstnärerna Bertil Vallien och Kjell Engman visar upp ett fyrtiotal exklusiva objekt varav flera är skapade just för denna utställning, med anledning av att glastillverkaren Kosta Boda firar 275 år i år.  Alla objekt går att köpa och är antingen unika i sitt slag eller finns i en begränsad upplaga.

0 kommentarer
10 april 2017

"The Digital Journey"

I torsdags arrangerades ett spännande seminarium av vår samarbetspartner, SEO-byrån GO MO GROUP, på Scandic Rubinen i Göteborg. Vår vd, Lars Sjögrell, var en av föreläsarna. Dagens ämne var webbanvändarens digitala resa mot nya köp och hur kombinationen av olika marknadsföringsinsatser, så som SEO, PR och Automation, ger riktigt bra resultat. 

0 kommentarer

Sidor