Anna Hermansson

Kundansvarig

Kontakt
Mobil: 0704-92 93 62
E-post: [email protected]

Perspective
Arbetar som kundansvarig på Perspective sedan 2014.

Tidigare
Bankanställd civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg. Bytte bana för några år sedan för att ägna sig åt det hon tycker är roligast, nämligen kommunikation.

Styrkor
Kundfokuserad och skrivsäker med bred erfarenhet ifrån olika branscher.

Tid utanför jobbet
Tycker om att äta gott, springa mycket och umgås med nära och kära.

Bloggposter av Anna Hermansson

11 september 2017

Lyckat e-sportevent på Kungsmässan i helgen

Kungsmässan arrangerade ett välbesökt e-sportevent på Kungsmässan i helgen. Tusentals ungdomar kom för att träffa några av Sveriges främsta e-sportprofiler. Himla kul tycker vi!

Detta uppmärksammades såklart i media, som till exempel här i GT:  http://www.expressen.se/gt/kungsmassan-blev-mecka-for-e-sport/ 
(Foto: Kungsmässan/Nina Magnusson)  

0 kommentarer
31 augusti 2017

Välkommen Oscar Wiktorsson

Den första höstveckan muntras upp av en ny praktikant på Perspective. Oscar har precis avslutat sin utbildning i medie- och kommunikationsvetenskap vid Göteborgs universitet. Inriktningen på utbildningen är PR, opinion och omvärld – precis de områden Oscar hoppas kunna bidra och utvecklas inom här på Perspective under hösten. Sin fritid ägnar han gärna åt konserter, resor och sportande. Vi ser fram emot att jobba med Oscar!

0 kommentarer
19 juni 2017

Kungsmässan är Sveriges bästa Citygalleria

Köpcentret Kungsmässan i Kungsbacka har utsetts till Sveriges bästa Citygalleria i den färska undersökningen ”Svenskarnas favoritcentrum 2017” genomförd av undersökningsföretaget Evimetrix. Kungsmässan har också de nöjdaste besökarna av samtliga köpcentrum i Storgöteborg, enligt undersökningen. Detta uppmärksammades i GT  http://www.expressen.se/gt/har-finns-sveriges-basta-citygalleria/ 

0 kommentarer
01 juni 2017

Kända matprofiler gästar matdagarna på Kungsmässan

Den 2-3 juni arrangeras det matdagar på Kungsmässan i Kungsbacka. Då finns det möjlighet att frossa i mat och dryck från världens alla hörn och flera av Kungsmässans matrelaterade aktörer visar upp sina sortiment. På fredagen finns dessutom Svenska Kocklandslagets chefskonditor Kalle Bengtsson på Kungsmässan.

0 kommentarer
18 maj 2017

Marknadscheferna med partners drar igång klassiska Reklamfesten i Göteborg

Dockyard Hotel Foto Göran Assner

Den 8 september är det nypremiär för klassiska Reklamfesten i Göteborg. Det är nätverket Marknadscheferna tillsammans med oss på Perspective Communication, reklambyrån Momentum samt Dios Distributioncenter som bestämt sig för att blåsa liv i det som en gång var ett årligt populärt evenemang under 25 års tid. Nytt för denna gång är att det inte bara är byråer som bjuds in utan även marknadschefer och andra beställare i branschen. Reklamfesten 2017 hålls på Dockyard Hotel.

0 kommentarer

Sidor