Camilla Eriksson

Praktikant

Perspective
Praktikant

Tidigare
Har nyligen avslutat studenttiden med en examen i marknadsföring från Handelshögskolan i Göteborg, men har även hunnit med studier i både medie och kommunikation i Kalmar och international management and marketing i Barcelona. Camilla har tidigare arbetat mycket med service och administration inom café och restaurang.

Styrkor
Positiv, ambitiös och driven med en stark vilja att lära och utvecklas.

Tid utanför jobbet
Har en ambition att utveckla outdoors-livet och uppskattar promenader i naturen. Bakar lite för mycket kanelbullar och gillar att se nya platser i världen.

Bloggposter av Camilla Eriksson

12 april 2017

PR, SEO och jämställd kommunikation i Marknadscheferna

I senaste numret av tidningen Marknadscheferna pratar Rebecca, som är kundansvarig hos oss, om jämställd kommunikation och det faktum att majoriteten av marknadskommunikationen i Sverige idag fortfarande bygger på traditionella normer och stereotyper. Detta är dock något som vi inom kommunikationsbranschen kan hjälpa till att förändra.

0 kommentarer
17 mars 2017

Fixa batteriet inför vårsäsongen

Artikel - Allt om Bilar

Äntligen har våren börjat närma sig på allvar och många förbereder sig nu för en första tur med motorcykeln eller båten igen efter vintern.
Vår kund Exide Technologies delar med sig av sina bästa tips på hur man förbereder fritidsfordonens batterier inför premiären och därmed undviker onödiga problem.

0 kommentarer
09 januari 2017

New year, new me?

2017. Nya möjligheter och ett nytt spännande PR-år. Vilket är ditt nyårslöfte? Att bli mer strukturerad? Stressa mindre? Arbeta mer aktivt i sociala medier? Känns det redan nu lite jobbigt?

Här är planering din bästa vän (lättare sagt än gjort, vi vet).

0 kommentarer
02 november 2016

Välkommen Camilla!

Foto Camilla

Denna vecka hälsar vi höstens praktikant Camilla Eriksson välkommen till oss. Camilla har nyligen avslutat sin utbildning i marknadsföring på Handelshögskolan i Göteborg och satsar nu på att inleda en karriär inom kommunikationsbranschen. Hon vill gärna utmanas i nya uppgifter och ser fram emot att få uppleva allt vad PR-världen har att erbjuda. Resor och äventyr är hur fritiden allra helst spenderas men på hemmaplan blir det mycket långa promenader varvat med fika-häng i en bra balans.

0 kommentarer