Lars Sjögrell

PR-konsult, vd och partner

Kontakt
Tel: 031-701 33 31
Mobil: 070-269 53 00
E-post: [email protected]

Perspective
Startade Perspective 1999. Är involverad och engagerad i de flesta av Perspectives uppdrag.

Tidigare
Bakgrund som journalist på nyhetsbyrå, kvälls- och morgontidningar samt marknads- och försäljningschef. Har även hunnit med uppdraget som Press & Pr Officer för den svenska America´s Cup-utmaningen 1992 och har arbetat på flera PR- och kommunikationsbyråer i Stockholm och Göteborg.

Styrkor
Lång erfarenhet som PR-konsult med en journalistisk värdering i botten. Extra plus för förmågan att skapa affärsdrivande kommunikation och PR, väldigt vass när det krisar.

Tid utanför jobbet
Vem har bestämt att man måste ha en hobby? Lars följer grabbarnas livsresa mot vuxenvärlden intensivt och engagerat. I mån av tid blir det både eagles och trippelboogies plus att han förstås följer Ibras segertåg.

Länkat till

Bloggposter av Lars Sjögrell

21 oktober 2016

Trumps klavertramp – som ett brev på posten

Så kom den där inspelningen som vi väntat på, som vi visste skulle komma. En drygt tio år gammal ljudinspelning där presidentkandidat Trump tar heder och ära av alla kvinnor i världen. Frågan var aldrig om – utan när.

1 kommentar
18 augusti 2016

Min dator är en dinosaurie

Sommaren 2016. Det var då det blev tydligt så där på riktigt: datorn är omodern, otymplig och ohanterlig. Visserligen fanns denna sanning att läsa redan för tiotalet år sedan. Men för mig blev det uppenbart sommaren 2016.

0 kommentarer
29 april 2016

Tre rader och Åsa har gjort sitt

Turerna i media börjar bli lite spännande – igen. Och har man kommunikation som yrke, ja då kan man inte mer än förvånas över de senaste turerna inom svensk politik och hur regeringen väljer att hantera den kommunikativa-, massmediala-, politiska- (och alla andra, för den delen…) krisen som man figurerat i och skapat den senaste tiden.

 

0 kommentarer
11 april 2016

Vad som sägs på Värmlands idrottshistoriska sällskapscafé stannar INTE på Värmlands idrottshistoriska sällskapscafé…

Det var en paneldebatt på Värmlands idrottshistoriska sällskapscafé. Normalt sett bryr sig väl ingen om det. Men så kom det otroliga påståendet från före detta förbundskaptenen i Friidrott, Ulf Karlsson:

– Zlatan dopade sig under sin tid i Juventus. Så är det, sa Karlsson, och fortsatte:

– Samma sak med landslagskollegan Albin Ekdal. Dopad, menade Karlsson tvärsäkert där på Värmlands idrottshistoriska sällskapscafé.

0 kommentarer
24 juni 2015

Nyhetsrekord i slutet av juni 2015?

Sommartorka. Ja, så brukar det heta på nyhetsredaktionerna efter midsommar. Kvällstidningar dammar av gamla artiklar eller gör en höna av en fjäder för att fylla utrymmet. 2015 verkar dock bli undantaget som bekräftar regeln. För sällan har väl nyhetsflödet varit mer intressant, spännade och ledsamt än under slutet av juni 2015. Jag har följt nyhetsflödet i snart 30 år och kan inte dra mig till minnes en mer nyhetsintensiv sista hälft av juni.

0 kommentarer

Sidor