Olof Mattson

PR-konsult

Kontakt
Tel: 031-701 33 81
Mobil: 0709-58 96 31
E-post: [email protected]

Perspective
PR-konsult och rådgivare.

Tidigare
Började i tidiga år inom hotell och restaurang, gjorde både en och två vändor i säsongandets värld innan PR-världen började locka. Blev främst studier inom media och kommunikation men också entreprenörskap, management och statsvetenskap. Har studerat PR i Leeds och har en praktiktid hos Perspective bakom sig.
Har drivit allt från egna teaterprojekt till coachinggrupper för unga.

Styrkor
Energisk, kreativ och har ett starkt driv med känsla för det skrivna ordet.

Tid utanför jobbet
Matlagning är en passion och det enkla men alltid lika trevliga att dela mat och dryck med goda vänners sällskap. Gin & Tonic-nörd som driver Sveriges största GT-blogg.

Bloggposter av Olof Mattson

28 april 2017

En ”ny” journalistik växer fram

Att hålla sig á jour med de senaste nyheterna är en naturlig del av varje PR-proffs vardag. Troligtvis har du hyffsad koll på allt från Trumps senaste lagförslag till Carolas nya singel. Men hur är det med nyheter om Jockibois familjekris, varför så många youtubers riktar kritik mot Splay eller varför Clueless Swede polisanmält ett fan? 

0 kommentarer
24 april 2017

Orbit Eskort förvärvar Red Reserve

Inom den snabbt växande e-sporten är sociala medier redan en naturlig del av kulturen. Därför har vår uppdragsgivare Orbit Esport förvärvat Red Reserve, en stor kreatör av e-sport-relaterat innehåll med miljontals följare via YouTube, Twitter och Facebook. Helt klart ett spännande bolag att hålla ögonen på framöver! Läs mer om detta på varvat.se.

Bild: Varvat.se 

0 kommentarer
07 mars 2017

Synbesiktning i Alingsås

I förra veckan fick bilister på Bilprovningen i Alingsås chansen att testa synen samtidigt som bilen besiktades. Alingsås Tidning var på plats för att dokumentera initiativet, som görs i samarbete med vår kund Synoptik. Synbesiktningen är Sveriges största syntest av bilförare, i höstas syntestades cirka 2 000 svenska bilister och i år fortsätter Synoptik och Bilprovningens arbete för att göra vägarna lite säkrare.

0 kommentarer
31 oktober 2016

Sveriges största syntest av bilförare

Nyligen syntestades cirka 2000 bilister. Bakom initiativet står vår kund Synoptik och Bilprovningen.

0 kommentarer
29 september 2016

På plats när Sveriges bästa charkuterier bedöms

I tisdags besökte vi Chark-SM. Under två dagar har alla tävlande charkuterier noga kvalitetsbedömts av 45 kunniga domare. Allt från julskinka och salami till köttbullar, falukorv och varmkorv. Rebecca passade på att titta förbi för att se hur arbetet gick, hjälpa fotografen på plats och prata med folk. Hon lyckades dessutom smaka på vad som kan bli nästa svenska mästare (och ta en snygg selfie i hårnät).

0 kommentarer

Sidor