Rebecca Sinnerstedt

Kundansvarig

Kontakt
Tel: 031-701 33 38
Mobil: 0705-750955
E-post: [email protected]

Perspective
Ansvarar för internkommunikations- och B2C-kunder. Arbetar med allt från transport och sjukvårdsprodukter till mat och kultur.

Tidigare
Jobbade inom skola och LSS-vård på hemorten Uddevalla, men insåg snart att det var kommunikation som gällde. Flyttade till Göteborg för att läsa medie- och kommunikationsvetenskap och stannade kvar. Har skrivit för Bohusläningens ungsidor och Götheborske Spionen. Startade på Perspective som praktikant 2012. 

Styrkor
Hungrig efter nya erfarenheter, positiv och greppar gärna pennan.

Tid utanför jobbet
Gör sådant som känns roligt, som att träna, gå på konserter och handbollsmatcher. Är styrelseledamot och arrangör i föreningen Ladyfest Göteborg, är vice ordförande i Örgryte handbollssällskap, och brinner för hbtq- och genusfrågor. 

Bloggposter av Rebecca Sinnerstedt

16 oktober 2017

Synoptik hjälpte 3184 medmänniskor i Peru

Vissa projekt värmer lite extra i hjärtat. Optiker utan gränser, en biståndsorganisation startad av Synoptik, har precis kommit hem från sin sjunde hjälpresa. I år gick den till Peru och hjälporganisationen kan nu med glädje berätta att man har hjälpt 3184 peruaner till ett liv med bättre syn. Under nio dagar har ett team på tolv optiker och assistenter hjälpt till med synundersökningar och delat ut 5160 glasögon och 284 solglasögon.

0 kommentarer
15 maj 2017

Är du vår nästa praktikant?

Söker du praktik till hösten? Hos oss på Perspective finns det plats för dig som studerar PR, kommunikation eller liknande, gillar att skriva och vill lära dig mer om hur arbetet på en PR-byrå ser ut. Skicka ett mail till [email protected] så kan vi prata mer.

0 kommentarer
27 mars 2017

Företrädesemission tillför Battleriff Gaming 6,5 miljoner kronor

Göteborgsbaserade Battleriff Gaming AB utvecklar och driver en IT-plattform där esportare kan utmana varandra för riktiga pengar. Bolaget har varit verksamt i cirka 1,5 år och har redan etablerat sig som en av de större aktörerna inom denna marknadsnisch med stadigt stigande medlemsantal. Nu har Battleriff Gaming avslutat en företrädesemission som tillför bolaget 6,5 miljoner kronor.

0 kommentarer
15 februari 2017

Jessica Stark är Årets Affärsnätverkare 2016

Idag utsågs Årets Affärsnätverkare 2016 och vinsten togs hem av Jessica Stark, medgrundare och CEO på SUP46. Grattis Jessica! Utmärkelsen delas ut av vår kund BNI som är Sveriges och världens största affärsnätverk. Läs mer om Jessica och utmärkelsen här

0 kommentarer
03 oktober 2016

Välplanerad PR och kommunikation – eller först när Uppdrag granskning ringer?

I senaste numret av tidningen Marknadscheferna så pratar Anders PR och kommunikation. Bland annat om att synen på PR ändrats, förr var strategiskt PR-arbete en konkurrensfördel medan det idag snarare en hygienfaktor. Och om varför det är klokt att ha ett långsiktigt och genomtänkt PR-arbete, och inte bara jobba med det när krisen redan är ett faktum.

0 kommentarer

Sidor