Rebecca Sinnerstedt

Kundansvarig

Kontakt
Tel: 031-701 33 38
Mobil: 0705-750955
E-post: [email protected]

Perspective
Ansvarar för internkommunikations- och B2C-kunder. Arbetar med allt från transport och sjukvårdsprodukter till mat och kultur.

Tidigare
Jobbade inom skola och LSS-vård på hemorten Uddevalla, men insåg snart att det var kommunikation som gällde. Flyttade till Göteborg för att läsa medie- och kommunikationsvetenskap och stannade kvar. Har skrivit för Bohusläningens ungsidor och Götheborske Spionen. Startade på Perspective som praktikant 2012. 

Styrkor
Hungrig efter nya erfarenheter, positiv och greppar gärna pennan.

Tid utanför jobbet
Gör sådant som känns roligt som att gå på konserter och spela handboll. Är vice ordförande i Örgryte handbollssällskap och brinner för hbtq- och genusfrågor. 

Bloggposter av Rebecca Sinnerstedt

13 februari 2018

Välkommen Josefin Jakobsson!

Vi har en ny praktikant på Perspective! Säg hej till Josefin Jakobsson. Josefin har nyligen tagit examen i företagsekonomi med inriktning mot marknad och kommunikation på Handelshögskolan i Göteborg.  Hon gör musik under namnet Jaxon och ägnar mycket tid i studion där det skrivs nya låtar. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Josefin i vår!

0 kommentarer
04 december 2017

Var sjätte bilist har trafikfarlig syn

Synoptik och Bilprovningen har ett samarbete som heter Synbesiktningnen som lyfter vikten av god syn för ansvarsfull körning. Varje år testar man bilisters syn på Bilprovningen stationer och Synoptiks butiker runt om i landet. I år visade det sig bland annat att var sjätte bilist har trafikfarlig syn, och 93 procent är för lagstadgade synkontroller, något som fick stor uppmärksamhet. Nu har man gjort en film för att visa hur illa var sjätte bilist ser.

0 kommentarer
30 november 2017

Sveriges bästa charkuterier på julbordet

Julen närmar sig och till helgen är det första advent. Chark-SM har samlat de julcharkuterier som fick guldstämpel för sin fina kvalité i senaste Chark-SM. Läs och inspireras inför kommande julbord.

0 kommentarer
16 oktober 2017

Synoptik hjälpte 3184 medmänniskor i Peru

Vissa projekt värmer lite extra i hjärtat. Optiker utan gränser, en biståndsorganisation startad av Synoptik, har precis kommit hem från sin sjunde hjälpresa. I år gick den till Peru och hjälporganisationen kan nu med glädje berätta att man har hjälpt 3184 peruaner till ett liv med bättre syn. Under nio dagar har ett team på tolv optiker och assistenter hjälpt till med synundersökningar och delat ut 5160 glasögon och 284 solglasögon.

0 kommentarer
15 maj 2017

Är du vår nästa praktikant?

Söker du praktik till hösten? Hos oss på Perspective finns det plats för dig som studerar PR, kommunikation eller liknande, gillar att skriva och vill lära dig mer om hur arbetet på en PR-byrå ser ut. Skicka ett mail till [email protected] så kan vi prata mer.

0 kommentarer

Sidor